Välkommna alla nya prenumeranter!

Som ni kanske märker har ni blivit milt tvångsrekryterade som prenumeranter till vår villaförenings hemsida, www.kberget.se (klicka på adressen för att surfa runt på hemsidan). Detta för att underlätta informationsspridningen och användningen av hemsidan som vår främsta informationskanal.

Väljer du att fortsätta prenumerera (i varje email som skickas ut finns en länk för att avbryta prenumerationen) kommer du att få ett tips varje gång det publiceras något nytt här. Förutom nyheter finns även protokoll, inscannade husritningar, artiklar mm upplagda.

Vi i styrelsen hoppas du kommer att ha stor nytta av hemsidan. Tveka inte att bidra med egna inlägg eller kommentera andras. Skicka ett mail till kontakt@kberget.se om du vill få instruktioner skickade på nytt.

Det här inlägget postades i Anslagstavlan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.