Vårbrev nr 2 2010

 Välkommen ut i värmen.

Snart hälsar vi våren välkommen med vår Valborgsbrasa, men innan dess ska vi vårstäda nästa lördag den 24 april. Det blir mest runt lekplatsen, boulebanan och parkeringarna samt trottoaren och gatsnutten utanför den egna tomten. Eftersom Teknikbyrån fortvarande håller på med kabelläggningen kan det vara svårt att städa grönområdena mellan husen Som avslutning grillar vi korv, som föreningen bjuder på, hemma hos mig, Riddarv 15.

De senast åren har många hus bytt ägare och fler unga barnfamiljer har flyttat in vilket bara är trevligt. Det renoveras för fullt i många hus, och ideerna hur utrymmena ska användas är åtskilliga, vilket gör varje hus unikt. Passa på att utbyta erfarenheter vid vårstädningen, korvgrillningen och boulspelet

OBS. Parkeringsförbud gäller lördagen den 24 april mellan kl. 10-12. På parkeringaplatserna

P.s. Vi som har häckar bör tänka på att de inte inkräktar för mycket på trottoaren, så att brevbäraren når brevlådan utan att skrapa lacken på bilen och att man kan gå på den med barnvagn.

Kom ihåg att spara lite saker när du vårstädar hemma, för du ska väl vara med på vår loppmarknad helgen den 22-23 maj. Föreningen står för plakat och marknadsförning av loppmarknaden, men sälja får du göra själv, t.ex. på din uppfart eller garage.

Väl mött den 24 kl 10 vid lekplatsen, ta med dig kratta och korg eller annat välbehövligt redskap för ogräsbekämpning.

Kl 15 den 24 blir det lite boulespel för hågade och om vädrets makter så tillåter. Kan du inte spela? Då har du chansen att få lära dig det. Eller kom bara för lite social samvaro.

Vi ses på lördag

Ulrike

 

Det här inlägget postades i Anslagstavlan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.