Protokoll styreksemöte 18 maj

Kvarnbergets Villaförening

för

Trivsel och samvaro

1. Det konstaterades att Valborgsmässofirandet var välbesökt, gemensamt välorganiserat av vår förening och Tuna Gårdsföreningen och dessutom trevligt. Det inflikades dock att Majbrasans uppbrinningspotential tyvärr blev påtagligt försämrad av att säckar med gamla, sura löv och tjocka, sura stubbar hade dumpats på vissa delar av bålet och där kommit att utgöra liksom ”en död hand” över brandhärden. Och nästa år blir det ju inte så…

2. Garageloppis helgen den 22 och 23 maj. Styrelsen jämte medhjälpare utför skyltning. Utvärdering av försöket planeras ske efteråt. 3. Ja, och se ́n ska väl den efterlängtade sommaren ha börjat rulla in över oss. Försommarfest på Ängen blir det skolavslutningsdagen fredagen den 11 juni omkring kl 18 i form av knytis och trevlig samvaro (kanske brännboll, fotboll, boule) ja, kort och gott, det som deltagarna själva bidrar med. Föreningen bidrar traditionsenligt med något glas eller så till stora och små. 4. Kräftskiva på Gatan (stumpen Riddarvägen 116–146) avnjuts i år den ljumma sensommarkvällen fredagen den 20 augusti. Omkring kl 19 blir det bra att börja firandet. 7. Dessutom: glöm inte att regelbundet besöka vår hemsida http://www.kberget,se, Där finns mycket av intresse för oss medlemmar.

Ja, så mycket mera har vi nog inte att rapportera från detta styrelsemöte som hölls under trivsamma former hemma hos vår ordförande Ulrike.

Vid protokollet Lars Nordin

Justeras

Ulrike Kelter

__________________________
Stöd föreningen – bli medlem – 100 kr / år. Plusgirokonto 66 97 20-5

kontakt@kberget.se,  www.kberget.se

Det här inlägget postades i Anslagstavlan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.