Hur gjorde ni?

Till hösten hade vi tänkt dra igång ett projekt för att bygga om övervåningen. Det blir tre jämnstora sovrum på 10-11 kvm istället för dagens väldigt ojämna planlösning. Vi hade inte tänkt bygga någon takkupa men vi kommer ändå flytta ut ytterväggen på kattvinden knappt två meter. Frågan är hur man blir kvitt de diagonala stöttor som finns ute på vinden idag.

Takstolarna sitter ju ganska tätt och man vill ju inte ha balkar stickandes upp ur golvet mitt i rummen med nån dryg meters mellanrum. Finns det någon därute som flyttat ut väggen och kan berätta om en bra lösning på problemet? Skriv en kommentar eller skicka mail till l.wiborg@hotmail.com.

img_4641

Det här inlägget postades i Anslagstavlan, Projekt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.