Info från Närpolisen

7235 Lördagen 2012-03-03, strax före kl 20.00, inbrott i villa på Trollevägen i Österskär. Tillträde till villan genom altandörren på husets baksida. Husägarna är bortresta men den som tillfälligt bor i huset och kommer hem vid 20-tiden, ser två män som är på väg från husets baksida och ut på vägen.

Dagen därpå 2012-03-04 upptäcker man ett inbrottsförsök i en villa på Vinkelvägen i Österskär. Man har brutit loss lister i nederdelen av altandörren men misslyckats med att ta sig in. Hittills i år har det kommit in sju anmälningar om villainbrott eller försök till inbrott i kommunen. Tre av dessa har skett i Österskär. Om man jämför med andra distrikt i Stockholms län så är vi förskonade.

Det här inlägget postades i Anslagstavlan, Info från Närpolisen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.