Vår och sommar brev till föreningen

Hej,
 
Våren har kommit, och vissa dagar känns det nästan som sommar! Det är nu som vi är ute och därför är det jätteskönt att städdagen blev en sådan succé och att vi nu har det rent och fint i området. Valborgsmässofirandet med den nu något mindre brasan var välbesökt och skönt med en hanterbar brassa.
 
Nu börjar en tid av att pyssla i trädgårdar och grillningar och mycket tid ute, det är därför bra att tänka på grannarna ifall man har tankar på att göra några renoveringar etc. som kan vara lite ljudliga.
 
Styrelsen är som ni kanske vet ny även om Birgitta och Ulrike fortfarande är med och hjälper till, så att vi inte gör allt för många fel. Vi håller på att få upp mer information på websidan www.kberget.se och även att det ska vara lite mer intressant information där. Har ni som medlemar några tankar och idéer tar vi tacksamt emot dem.
 
Detta är ju också en tid där man kanske vill ha en lite större fest och vill bara påminna om att föreningen har två partytält som går att hyra för 100 kr per vecka, passar även bra om man behöver förvara byggmaterial utomhus etc.
 
Till nästa vår tanker vi oss att det ska vara lite vår blommar i gräsytorna i området. Vi undrar därför om ni som har vårlökar över om ni kan lämna in de till Riddarvägen 3 så ser vi till att de planteras till hösten.
 
Får önska er alla en riktigt god och varm sommar och hoppas att se många av er på kräftskivan i augusti.
 
Daniel, nya ordförande i Kvarnbergets villaförening
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vår och sommar brev till föreningen

  1. annefelt skriver:

    Så roligt att Hemsidan är igång. En enkel och viktig kanal för medlemmarna.

    Gilla

  2. Lasse Wiborg skriver:

    Ja, det är kul att hemsidan väcks till liv igen. 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.