Cykeltjuvar

13 september fredagkväll/natt försvann en låst Elcykel från Riddarvägen 124. Den stod på framsidan bakom häcken och ej synlig från gatan. Där fanns även 2 olåsta ”vanliga” cyklar som fick vara kvar. Så trist men sant

Publicerat i Anslagstavlan | Lämna en kommentar

Inget valborgsfirande i år!

På grund av det fina och torra vädret beslutade årsmötet i lördags att ställa in det traditionella Valborgsfirande med brasa då det är en uppenbar brandrisk. Efter mötet har Stockholms brandförsvar vidare gått ut och avråder från Valborgsmässoeld, detta enligt information på Österåker kommuns hemsida.

Detta är mycket tråkigt men det kommer fler Valborgsmässoaftnar och vi hoppas på bättre förutsättningar.

Vårhälsningar, styrelsen.

Publicerat i Anslagstavlan | 2 kommentarer

Kräftskiva den 24 augusti kl 19

Det är dags igen för vår kräftskiva på Riddarvägen 113-130. Du tar med dig stol, bord, kräftor med tillbehör och gäster så dukar vi ett gemensamt långbord på gatan. För att därefter avnjuta de små läckerheterna och kanske sjunga en eller annan visa.

Vädret lovar fortvarande gott för den 24:e,sol och lite moln 20 grader på dagen och 16 grader under natten möjligen en lätt regnskur under dygnet men när vet jag inte.

Varmt välkomna Styrelsen

Publicerat i Anslagstavlan | 3 kommentarer

Renovering av badrum i B-hus

Hej, har i går påbörjat renovering av badrummet som är i originalskick sedan 1964. Bryter upp klinkers, underliggande bruk, tjärpapp och trägolv med avsikt att ersätta samtliga gjutrör som finns under det spontade brädgolvet med plaströr och golvbrunn enligt nuvarande standard. Återkommer med foton under projektets gång.

Paavo på Riddarvägen 144

 

Publicerat i Anslagstavlan | Lämna en kommentar

December 🎄

Hela fem månader sedan senaste inlägget på vår hemsida. Ingen större trafik på detta forum. Bättre kan vi. Det är så trivsamt att på sena eftermiddagen gå runt i vårt område och njuta av all glittrande belysning i fönster och trädgårdar. Det blir jag glad av. Vi behöver allt ljus. Ha en skön fortsatt december med massor av stök och bök och ett GottNytt, förstås 🌟🍾🎉 Anne Annefelt

Publicerat i Anslagstavlan | Lämna en kommentar

Kräftskiva den 18 augusti kl 19

Det är dags igen för vår gemensamma kräftskiva som vi har på Riddarvägen 113-130. Du tar med dig stol, bord, kräftor med tillbehör och gäster så dukar vi ett gemensamt långbord på gatan. För att därefter avnjuta de små läckerheterna och kanske sjunga en eller annan visa. Ta med dig vishäftet som du hittar på vår hemsida, eller du har kanske kvar den sedan förra året.

Väder prognosen är inte så lovande men den har haft fel tidigare i år! Vi får hoppas att denna sommar ska bjuda på ett par sista härliga dagar.

Välkomna, Styrelsen

 

Publicerat i Anslagstavlan | Lämna en kommentar

Vackra blommor

Jag blir så glad varje gång när jag svänger in på Riddarvägen och möts av trälådan med vackra röda pelargoner. Tack styrelsen och bra jobbat / Anne Annefelt

Publicerat i Anslagstavlan | Lämna en kommentar